Ledige stillinger - rengøring

Skrevet: 07-11-2019

Rengøringsassistenter til Filskov Friskole & Børnehave.

Vores rengøringsassistent siden friskolens start i 2012 går på pension pr. 31. dec. 2019.

Derfor søger Filskov Friskole & Børnehave min. 2 rengøringsassistenter på deltid til daglig rengøring i børnehave, skole og i SFO. Derudover har vi også behov for tilkaldevikarer.

Det er tanken at de 2 stillinger skal vikariere for hinanden i et vist omfang.

Vi er åbne for en fleksibel afvikling af rengøringen. Derfor er vi også interesserede i ansøgere med et ønske om færre timer end stillingerne indeholder.

Stilling 1 omfatter: Daglig rengøring i børnehaven af stue- og gangarealer, mødelokaler, kontor samt toiletter.

Stillingen er på 16,5 timer ugentlig.

Stilling 2 omfatter: Daglig rengøring af SFO, skolebod, bibliotek, toiletter samt mødelokaler og kontorer. Stillingen er på 18,4 timer ugentlig heraf SFO 7 timer.

Aflønning og ansættelsesforhold i flg. 3F overenskomst.

Tiltrædelse 1. januar 2020 med arbejdsstart henholdsvis 2. og 6. januar 2020.

Henvendelse for nærmere oplysninger til: Pedel, Poul Kjærsgaard, Filskov Friskole & Børnehave. Tlf. 22577570.

Skriftlig ansøgning til: Filskov Friskole & Børnehave, Skolegyden 4, 7200 Grindsted på mail: job@filskovfriskole.dk

Bestyrelsen for Filskov Friskole & Børnehave.